Rally Rally 2 Sajtóanyag

Sok pontot szereztünk

A kategóriájuk negyedik helyén fejezték be az Országos Rallye2-es Bajnokság szezonnyitó egri versenyét a Speed Technika versenyzői, a Hofbauer Tamás – Harmos Gergely duó.

„A versenyzésünkben a szuhai pálya volt a mumus, hiszen mindenki megijesztett és én is hasonlóan ítéltem meg, hogy durva lesz, ezért az első körben nagyon elóvatoskodtuk” – kezdte a beszélgetést Hofbauer Tamás, majd hozzátette. „A másik két szakaszt jobban összeraktuk fejben, ezeken vállalhatóbb volt a hátrányunk. A második körre sokat gyorsultunk, de így sem vagyunk csalódottak.”

Tamás elmondása alapján utólag már jobban elvállalta volna, de örül a célba érésnek és a pontszerzésnek, hiszen tavaly a Székesfehérvár Rallye óta nem fejeztek be versenyt. Az abszolút 15. és a kategória 4. helyét szerezték meg és az ezzel járó pontok nagyon értékesek lesznek a bajnokság végelszámolásában.

„Nagyon kellett már, hogy célba érjünk, hiszen a tavalyi fehérvári győzelem óta, hol technikai, hol vezetői problémák miatt nem értünk célba” – folytatta Tamás.

Az autó jó volt, semmiféle technikai probléma nem hátráltatta a srácokat.

„Tökéletesen felkészített autót kaptunk a csapattól, amit utólag is köszönünk szépen. Legközelebb a Miskolc Rallye-n indulunk és ott már szeretnénk előrébb lépni helyezésben” – zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek!

Érdemes elolvasni

Orfű Rally 2021 – Rajtlisták

Hund Gábor

Rövid, de hasznos teszt

mihalyi.csaba

Legendák nyomában – Turi Tomi

Vörös Gergely

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.