Sok száz ember előtt cseréltek kereket

Egész jól indult a Strider Zoltán – Bárdos Péter duó idei Mecsek Rallye-ja, az első nap végén a páros az ORC 5. helyén állt, ám egy defekt miatt visszacsúsztak. A Korda Racing Mitsubishis duója végül a hetedik helyen zárta a versenyt.

 

Zoli elmondása alapján voltak apró hibák, amik igaz a tempójukat nem befolyásolta, őket viszont annál jobban idegesítette.

 

„Szuperül indult a verseny, az első kört a harmadik helyen zártuk, de a bal első féktárcsánk elkezdte enni a fékbetétet olyannyira, hogy két szakasz után nem volt fékünk bal elől. A verseny végére három garnitúra bal első féket fogyasztottunk el, ami nagyon érdekes számunkra, ahogy az is, hogy a kerékanyákból elfogyott a menet. Ezeket minden gyors végén ellenőrizni kellett” – emlékezett vissza a verseny első napjára Strider Zoltán.

 

A második körben érződött, hogy akinek az első körben problémái voltak, azok időközben felzárkóztak. Plusz ugye Zoli nem szereti a szűk és sötét pályákat, ezért lecsúsztak a nap végére az ötödik helyre. Ez volt betervezve, így azt gondolták, majd másnap a kedvenc pályákon gyorsulnak.

 

„A kedvenc orfűi szakaszomon kaptunk egy defektet, amit sok száz ember előtt a parkolóban cseréltünk ki. Több mint öt percünkbe került a projekt, ami nagyon visszavetett minket” – tette hozzá Zoli.

 

A srácok visszacsúsztak a tízedik helyre és a hátralevő két szakaszon sikerült három helyet javítaniuk.

 

A csapat kihagyja a bajnokság utolsó versenyét, az első Nyíregyháza Rallye-t, mert Zoli üzleti elfoglaltságok miatt nem ér rá, ezért az év végére buli versenyeket tervez.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnereinek köszöni a segítséget!

Közelgő események

 • pén
  19
  Júl
  2019

  ERC: Róma Rali

 • vas
  28
  Júl
  2019

  F1: Németország

 • csü
  01
  aug
  2019

  WRC: Finn Rali