WRC

Solberg felébreszti a Hyundait

Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatfőnöke szerint ébresztő hatással lehet Oliver Solberg WRC-vel való indulása az Arctic Rallyn a csapatra a Montén nyújtott teljesítményt követően.

 
A Hyundai messze elmaradt attól a teljesítménytől a Montén, amit a Toyota csapata nyújtott, ráadásul Ott Tanak még egy versenyes eltiltást is kapott felfüggesztve, és a szezonnyitó után 22 pontos hátrányban áll a gyártói vb címvédő a Toyota mögött.
 
Andrea Adamo szerint Oliver Solberg indulása WRC-vel segít felébreszteni a Hyundait.
 
“Azt gondolom, Oliver indulása egy segítség a dolgok felébresztésére. – mondta Andrea Adamo. Valaki a mi helyzetünkben azt mondaná a Monte után, hogy összepakol és nyalogatja a sebeit, Azonban nem így kell tenni. Reagálni kell azonnal és a pofont duplán kell visszaadni. Szeretném, ha megmutatnánk, hogy nem vagyunk megijedve egyből, ha valami nem úgy sikerül. Olyan emberek vagyunk, akik egyből próbálják megtalálni a hiba okát, igyekeznek azt megoldani és legközelebb még erősebben térnek vissza.”
 
A Hyundai Motorsport színeiben Ott Tanak, Thierry Neuville és Craig Breen, míg a 2C Competition csapatban Oliver Solberg áll rajthoz a havas finn versenyen.

Érdemes elolvasni

Adamo nem lepődött meg

Hund Gábor

Suninen Horvátországba is mehetett volna

Hund Gábor

Bemutatkozott a Rally3-as Ford

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató