WRC

Solberg újra WRC-ben!

Oliver Solberg harmadik versenyére készülhet WRC-vel, a svéd-norvég pilóta Spanyolországban indulhat az i20 Coupe WRC-vel.

 
Oliver Solberg a havas Arctic Rally és a murvás Szafari rally után, ezúttal aszfalton bizonyíthat WRC-vel a WRC-ben, amikor a Spanyol Rallyn áll rajthoz.
 
“Fantasztikus, hogy ismét WRC-be ülhetek. – mondta Petter Solberg 19 éves fia. Az Alba Rallyn már vezettem az autót aszfalton és akkor az élmény elképesztő volt. Már nagyon-nagyon várom a spanyol versenyt, ami egész biztosan újra fantasztikus lesz. Mint tudjuk, a jelenlegi WRC autók korszaka a végéhez közeledik, ezért külön öröm, hogy az utolsó futamok egyikén még ilyet vezethetek.”
 
Andrea Adamo elárulta, ez a lehetőség egy újabb lépés Oliver Solberg karrierjének építésében.
 
“Természetesen Oliver karrierjének fejlődése során fontos, hogy vezethessen WRC-vel aszfalton is. – mondta a Hyundai csapatfőnöke. Spanyolország valószínűleg a jövőben is a WRC naptár része marad, így ez jó lehetőség Olivernek a tapasztalatszerzésre ezen a futamon. Feladata az lesz, hogy minden szakaszt befejezzen, ha pedig ez nem sikerül, akkor egy hétig szerelőként kell dolgoznia a csapatban.”

Érdemes elolvasni

Meg van Fourmaux új navigátora

Hund Gábor

Navigátort váltanak a fiatalok

Hund Gábor

Így látta Makai Gergely hivatalos fotósként az Acropolis Rallyt (videő)

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.