WRC

Sordo: Csak nyomtam és élveztem

Dani Sordo tökéletes vasárnapi versenyzést bemutatva dobogóra állt a Spanyol Rallyn és Power Stage eredményével életben tartotta a Hyundai esélyeit a gyártók bajnokságában.

 
Dani Sordo vasárnap mind a négy szakaszt megnyerve megelőzte Sébastien Ogier-t és harmadik helyen zárt, valamint megnyerte a Power Stage-t, ahol Thierry Neuville második eredményével életben tartotta a Hyundai bajnoki esélyeit a gyártók bajnokságában.
 
“Egész hétvégén nagyon szoros küzdelmet folytattunk Sébastien Ogier-vel. – mondta Dani Sordo. Folyamatosan 1-2 másodperc volt a különbség. Vasárnap azonban csak nyomtam és élveztem, élveztem az autó vezetését.”
 
Andrea Adamo is küldte buzdító üzeneteit a spanyol versenyzőnek.
 
“Andrea egész hétvégén nem küldött üzenetet, csak vasárnap írta, hogy nyomjam, nyomjam. Egyébként elég nyugodtan figyelte a csatát.”
 
Sordo első WRC futamán indult új navigátorával, Candido Carrerával.
 
“Változtatnunk kell a következő versenyre… (mosolygott Sordo, arra utalva, hogy már nem először váltott navigátort idén. Elképesztő munkát végzett Candido. Nagyszerűen végezte a dolgát a sötét szakaszon, egyre jobban tudunk együtt dolgozni és nagyon örült az első dobogós eredményének.”

Érdemes elolvasni

Oliver Solberg Hyundai i20 N Rally teszt (videó)

Hund Gábor

Ott Tanak Hyundai i20 N Rally1 teszt (videó)

Hund Gábor

Neuville és Wydaeghe kórházban a tesztbaleset után

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.