Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_378099_75.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/lmmarket/rallycafemagazin.hu/wp-includes/wp-db.php on line 2056
Sordo nyerte a Sztárok Versenyét - Rally Café Magazin
Egyéb kategória

Sordo nyerte a Sztárok Versenyét

Három WRC alkotta a Róma Rallyn a Sztárok Versenyének mezőnyét, melyben Dani Sordo bizonyult a leggyorsabbnak Pierre-Louis Loubet-t és Pedrot megelőzve.

 
Dani Sordo 40 másodperc előnnyel szerezte meg a győzelmet a Rally Stars Roma Capitale verseny első helyét hyundai-os márkatársa, Pierre-Louis Loubet előtt, míg Pedro érkezett célba a harmadik helyen Ford Fiesta WRC-vel.
 
Sordo örül, hogy ismét versenyen állhatott rajthoz és közben még a Hyundai i20 Coupe WRC-vel több új alkatrészt is kipróbálhatott.
 
“Fantasztikus volt visszatérni a Hyundai i20 Coupe WRC kormánya mögé. – mondta a spanyol versenyző. Nagyon nehéz volt kivárni ennek a hosszú szünetnek a végét és nagyon köszönjük a szervezőknek, hogy elindulhattunk a Róma Rallyn. A versenyt tesztelésre szántuk, sok új alkatrészt próbáltunk ki. Szombaton volt némi gázpedál problémánk, ami 25 másodperc veszteséget okozott, de pont azért jöttünk, hogy az esetleges hibák előjöjjenek és kijavítsuk őket. Nagyszerű verseny volt, örülök, hogy ismét versenyezhettünk.”
 
Andrea Adamo, a Hyundai csapatfőnöke különösen elégedett volt Pierre-Louis Loubet-vel, aki most indult versenyen először a Hyundai WRC-vel.
 
“Nagyon elégedett vagyok a Róma Rallyn nyújtott teljesítménnyel, különösen, amit Loubet mutatott. – mondta Andrea Adamo. Büszke vagyok Loubet csapatára, akik megmutatták profizmusukat. Dani Sordo ezúttal is nagyszerű munkát végzett, csak köszönetet tudok neki mondani azért, amit értünk tesz.”

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató