Egyéb Rally

Strider Zoliék eredményes visszatérése

Nagyon jól érezte magát a hétvégi FRT Kupán a V-V Rally Racing párosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó, akik egy baleset után most tértek vissza az autóversenyzéshez és mindjárt egy kategória harmadik hellyel gazdagodtak.

 

„Jó érzés volt öt hónap után újra egy Mitsubishit vezetni és jól bírta a vállam is. Ez volt az elsődleges cél, hogy kiderüljön, hogyan ment a rehabilitáció. Igaz a körök után tíz percig fájdogált még, de az adrenalin gyorsan elnyomta az érzést” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán.

 

A teszt körökön túl voltak, amikor az első éles körben jelentkezett egy probléma, egy hengert elveszítettek. Mivel az FRT versenyein a három legjobb kört értékelik, ez pont nem számított bele az összetettbe.

 

„A verseny előtt le lett mosva az autó motorja és beázott a trafó, ami miatt az egyik gyertya nem működött. A futam után a szervizben orvosolták a problémát és mehettünk tovább” – folytatta Zoli.

 

A következő három menet jól sikerült, Zoli és Andris felért a kategória dobogóra, ám egy adminisztrációs hiba miatt ők azt hitték negyedikek lettek és elindultak haza.

 

„A nullás körgyűrűn jött a telefon, hogy vegyük át a serlegeket. Mint kiderült egy BMW két kategóriába is benevezett és ez megzavart minket. Kiderült, hogy harmadik helyen zártuk a kategóriát és abszolútban is az ötben végeztünk. Úgy érzem jó lezárása volt ez az évnek, valahogy hasonlóan szeretnénk nyitni a következőt is” – zárta a beszélgetést Strider Zoltán.

 

Partnereinknek köszönjük az együttműködést!

Érdemes elolvasni

Párbaj: Csomós Mixi-Nagy Attila

Vörös Gergő

Dudás Gergő ismét elindul a Bolgár Rallyn

Hund Gábor

Rallye & Vincze Marci

Vörös Gergő

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.