WRC

Suninen Horvátországba is mehetett volna

Teemu Suninen az Arctic Rallyt követően elárulta, az M-Sport vezetése elégedett teljesítményével, és még többször ülhet majd a Fiesta WRC-be, mint ami tervezve volt.

 
Teemu Suninen a rövid Monte szereplés után az Arctic Rallyn a nyolcadik helyen zárt megelőzve csapattársát, Gus Greensmith-t.
 
A finn pilóta egy interjúban megemlítette, hogy elégedett teljesítményével az M-Sport vezetése.
 
“Év elején hat versenyről állapodtunk meg a csapattal. – mondta Teemu Suninen. Azonban Rovaniemiben már olyan híreket hallottam, hogy ez a szám több, 8-9 verseny is lehet. Ez még mindig nem teljes szezon, de sosem lehet tudni, hogy a járvány miatt minden versenyt meg tudnak-e tartani. Rich (Millener, csapatfőnök) és Malcolm (Wilson, ügyvezető-igazgató) az Arctic Rally után elmondták, hogy Horvátországban is mehettem volna, de sajnos erre most nincs költségvetésünk. Várhatóan Portugáliában tudok ismét WRC-be ülni. A főnök az Arctic Rally végén megdicsérte teljesítményem, bár hozzá tette, ennél is többre lettem volna képes. Jó, hogy tisztában vagyunk a problémákkal és a kihívásokkal, így lehet dolgozni megoldásukon.”
A Horvát Rallyn Adrien Fourmaux debütálhat Gus Greensmith csapattársaként a Ford Fiesta WRC-vel.

Érdemes elolvasni

Szeptemberre tolódhat a Finn Rally

Hund Gábor

Ezek a helyek a WRC jövőbeni céljai

Hund Gábor

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.