WRC

Svéd Rally: Minden a tervek szerint alakul

A Svéd Rally szervezői szerint minden a tervek szerint alakul a verseny előtti teendőket illetően és abban bíznak, hogy az ígért lehűlés havazást tartogat a verseny környékén.

 
A napokban kérdésessé vált a Svéd Rally megrendezése, miután a verseny környékén enyhe időjárás volt jellemző, már pedig a verseny megrendezéséhez hóra van szükség. A svéd verseny az egyetlen, ahol csak szöges gumikkal lehet versenyezni.
 
Glenn Olsson, a Svéd Rally vezérigazgatója konzultált az FIA-val illetve a WRC szervezőivel, akiktől támogató választ kapott, feltéve, hogy a korábban jósolt lehűlés havat is tartogat.
 
“Folyamatosan készítünk jelentést és konzultálunk az FIA illetve a WRC illetékeseivel, és ha az időjárás a jelenlegi előrejelzés szerint alakul, akkor nem lesz semmi akadály, hogy a verseny meg legyen rendezve. A megfelelő időjárás sajnos elengedhetetlen a versenyünkön, de ezt nem tudjuk befolyásolni. Folytatjuk a verseny előtti előkészületeket a tervek szerint, hogy egy nagyszerű rendezvényt készítsünk, mellyel a szurkolók és a versenyzők is elégedettek.” – mondta Glenn Olsson.
 
A Svéd Rally február 13-16 között kerül megrendezésre, az FIA február 3-án dönt véglegesen a verseny megrendezésével kapcsolatban.

Érdemes elolvasni

Rovanpera: Ez most nem tetszett

Hund Gábor

Makinen javaslatot tett utódjára

Hund Gábor

Makinen: Tanak teljesen hülye és sportszerűtlen volt

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!