Szenzációs verseny

Az ORC negyedik helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Bán Viktor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel a Veszprém Ralin.

Ezzel a csapat számításai szerint sikerült megőrízniük a bajnokság második helyét. Azonban ami ennél is sokkal fontosabb volt, szenzációs versenyen vehettek részt.

„Fú, nagyon jó verseny volt – lelkendezett Maricsek Miki a vasárnap esti célban. – Szenzációsak voltak a pályák, imádtam minden pillanatát.

Az első kettő és az utolsó kettő szakaszt elrontottam. Az elsőn bealudtam, a másodikon megforogtam, de ettől azonnal felébredtem. Az utolsó kettőn leesett az eső, ott az ellenfelek jobban taktikáztak.

A közbenső szakaszokon tudtunk kategória harmadik időt autózni és csak 2–3 másodpercre voltam az elsőktől. Az a helyzet, hogy pontosan tudom, hol kaptuk ezeket a másodperceket, amiket nem lehetetlen, de nagyon nehéz ledolgozni, ahhoz fejben sokkal jobban ott kell lenni a versenyen.

Már sokszor elmondtam, hogy nagyon erős az ORC-mezőny és hogy itt nem könnyű dolog a dobogóra felférni. Értékes pontokat gyűjtöttünk, egy nehéz versenyen értünk célba, nagyon jól éreztük magunkat és ami még pozitívum volt, látszott a befektetett munka eredménye, de a győzelemhez még több munkára lesz szükség.

Köszönöm a Rally Café Racing valamennyi tagjának a munkát, a szerelő srácok is nagyon kitettek magukért. Mondanám, hogy kellemesen elfáradtunk, de most még csak a fáradságot sem érzem, legszívesebben holnap mennék még egy kicsit.“

Közelgő események

 • vas
  28
  Júl
  2019

  F1: Németország

 • csü
  01
  aug
  2019

  WRC: Finn Rali

 • vas
  04
  aug
  2019

  WRX: Kanada