ORB Sajtóanyag

Szervo probléma 18 km-en át

Egy 18 kilométeren át tartó szervo probléma miatt nem jött össze a kitűzött cél az LPWMSport párosának, a Lovász Pál – Répás Zoltán duónak, hogy ott legyenek a legjobb tízben a 2020-as Eger Rallyn.

A srácok versenyen jól kezdődött, a tizedik helyen zárták az első 23 kilométeres Pétervásári elágazás – Sirok szakaszt, majd a folytatásban ugyanez várt rájuk még egyszer sötétben.

„Körülbelül a második szakasz ötödik kilométerénél elment a kormányszervó és így teljesítettük a szakaszt, amivel bezsebeltünk két és fél perc hátrányt. Még a szakasz előtt gumimelegítés közben mondtam Zolinak, milyen nehéz lenne ezt szervo nélkül” – mondta az első nap után Lovász Pál.

Tudták, a jó eredmény ennek a hibának köszönhetően elment és a vasárnapot kicsit a maguk, kicsit pedig a nézők szórakoztatásának szánták. Természetesen azért az órát is figyelték és voltak jó részeredményeik.

„Vasárnap voltak kisebb technikai problémáink, amik már korábbi versenyeken is jelentkeztek. A gyorsasági szakaszok vége felé nem volt rendes víznyomás, ezért gyengébbnek éreztük a kocsit, bár végig ott autóztunk a top tízes idők körül. Összességében kicsit csalódott vagyok, hiszen ha nincs a szombat esti technikai problémánk, elérhettük volna a célunkat” – tette hozzá Lovász Pál.

A csapat beugrós navigátora Répás Zoltán jól teljesített, a kezdetektől jó összhangban tudott együtt dolgozni Pállal.

„Nagyon jól éreztem magam a csapattal az egész hétvégén, és jó volt Pállal is együtt dolgozni. Sok sikert kívánok a csapatnak a továbbiakban, illetve Tamásnak a születendő gyermekéhez” – tett hozzá Répás Zoltán.

Partnereink segítségét köszönjük!

Érdemes elolvasni

Most sem vettük be Eger várát…

Hund Gábor

Országos Rallye1 Bajnokság 2020. évi állása

Hund Gábor

Az meg van még, hogy mentek Kakusziék a Volkswagennel? – Best of onboard

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!