WRC

Szükség van csapatsorrendre a Hyundai Motorsportnál? – Thierry Neuville válaszolt

Thierry Neuville nem szeretne elsőbbséget élvezni Ott Tanakkal szemben, hogy nagyobb esélye legyen a vb címre, sokkal inkább gondolja magát csapatjátékosnak.

 
Thierry Neuville 29, míg Ott Tanak 57 pontos hátránnyal áll a vb pontversenyében Sébastien Ogier mögött, így joggal merülhet fel, hogy állítson csapatsorrendet a Hyundai, hogy még nagyobb esély nyíljon az egyéni vb címre.
 
“Sokkal inkább csapatjátékos vagyok, mintsem, hogy a saját érdekeimet nézzem. – mondta Thierry Neuville. Szeretném, ha a csapatunk ismét a csúcsra érne, ehhez azonban a teljes csapat maximális teljesítményére van szükség. A Hyundainál mindig mindenki egyenrangú volt egyforma autókkal, és ez továbbra is így lesz valószínűleg.”
 
“Lehet azonban olyan pontja a szezonnak, amikor az én pontjaim fontosabbá válnak, de ezt a döntést Andrea Adamonak kell meghozni. Én továbbra is a saját versenyemre koncentrálok, a maximumot próbálom nyújtani, igyekszem minél több pontot szerezni. Még vár ránk néhány nehéz verseny, de az Ypres Rally is, melyen mindenképp szeretnék jól szerepelni.”

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

91 évesen a Szafari Rallyn a háromszoros Európa-bajnok

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.