WRC

Tanak: Amíg a pályán van csak harc, addig nincs probléma

A két nagy rivális, Ott Tanak és Thierry Neuville 2020-ban csapattársakként indulnak a WRC-ben. Az észt világbajnok szerint csapatként nagyon erős kettőst fognak alkotni belga társával, azonban a pilóták bajnoki címéért folytatott csatában nagy harc lesz közöttük.

 
“Ez egy új év, mindenki üres lappal indul. Senkinek sincs pontja, mindenki a saját magának és csapatának szeretné megszerezni a bajnoki címet. Nincs abban semmi probléma, hogy Thierryvel egy csapatban leszünk. A magam részéről elég profinak érzem magam, hogy a saját feladatomra koncentráljak. A csapat számára biztosan nagy erősséget jelentünk Thierryvel, de az egyéni vb címért nagy harcot fogunk vívni. Amíg azonban a harc csak a pályán lesz, addig nem látok semmi problémát. Jól ismerem Thierryt és biztos vagyok benne, hogy sok hasznot hozunk a Hyundainak mind a bajnokságban mind a fejlesztések terén.” – mondta Ott Tanak.
 
Az észt versenyző tavaly a Toyotával hat versenyt nyerve szerezte meg első vb címét éppen Thierry Neuville előtt, majd a japán gyártótól a Hyundaihoz igazolt.

Érdemes elolvasni

A Hyundai is bemutatta csapatát

Hund Gábor

Greensmith is eldobta a teszten

Hund Gábor

10 éve nem volt ekkora változás Neuville-nél

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató