WRC

Tanak: Inkább fájjon mindenkinek

Szigorú szabályok bevezetését várja Ott Tanak és Sébastien Ogier a WRC futamokra a járvány kezelése érdekében.

 
“A járványhelyzet igen bonyolult, és idővel el kell kezdenünk ezt a helyzetet kezelni. – mondta Ott Tanak. A WRC promóterének, az FIA-nak és a WRC futam szervezőinek is koncentrálniuk kell ezen feladat megoldására. A szabályoknak igazán szigorúaknak kell lenniük a csapatok, az emberek és mindenki más viselkedésére vonatkozóan. Ha azt szeretnénk, hogy idén sikeresen befejeződjön a szezon, akkor megfelelő szabályozásra van szükség, hogy az emberek miként viselkedjenek és hogy dolgozzanak együtt. Inkább fájjon mindenkinek az intézkedések betartása, de szükségünk van a rendeletekre, ha szeretnénk befejezni a szezont és szeretnénk sportolni. Jobb egy szigorú szabályok szerint működő bajnokság, mint sem, hogy valaki megbetegedjen.”
 
Sébastien Ogier júliusban hasonlóan nyilatkozott.
 
“A járványhelyzet valószínűleg 2020. december-31-gyel nem ér véget. – mondta Ogier. Jelenleg nem mondhatjuk, hogy az FIA-tól érkező hírek megnyugtatóak lennének. Szomorú, hogy a versenyzők, csapatok nem álltak elő ötletekkel, hogy milyen szabályokat szeretne a járványhelyzet kezelésére, amíg más sportokban már léteznek ilyen megoldások.”

Érdemes elolvasni

Loeb nyerte a rajthelyért vívott csatát!

Hund Gábor

Neuville kezdett a legjobban, Loeb 2.

Hund Gábor

Evans: Szinte garantált a defekt vasárnap

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!