WRC

Tanak: Mindenki üres lappal kezdheti az új korszakot

Thierry Neuville mellett Ott Tanak is több évre elkötelezte magát a Hyundai Motorsporthoz. A 2019-es világbajnok már várja a WRC új korszakát a hibrid technológia egyik legnagyobb képviselőjével.

 
“Nagyon örülök, hogy 2022-től új, több éves szerződést írhattam alá a Hyundai Motorsporttal. – mondta Ott Tanak. 2020 óta sok jó pillanatot éltünk meg, igaz voltak rosszabb momentumok is. Az elmúlt két évben láttam a csapat elkötelezettségét és elszántságát a siker érdekében, és biztos vagyok benne, hogy mindannyian tovább fogjuk feszegetni a határokat. A WRC új korszakába lépve mindannyian üres lappal indulunk. A Hyundai Motorsport hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik a hibrid és elektromos technológiák terén, ez a tudás és tapasztalat pedig nagyon fontos lesz a Rally1-es autó tesztjénél. Várom az új időszakot, de még idén is van feladatunk és szeretnénk a lehető legjobban zárni a jelenlegi autónk generációjával.”
 
Ott Tanak 2020-ban kezdte karrierjét a Hyundai Motorsporttal, miután megnyerte a Toyotával a világbajnokságot. a Koreai gyártóval tavaly a harmadik helyen zárt.

Érdemes elolvasni

Jó hír Wydaeghe állapotáról

Hund Gábor

Adamotól búcsúznak a Hyundai pilótái

Hund Gábor

Távozik Andrea Adamo a Hyundaitól

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.