Rally Rally 2 Sajtóanyag

Teljesen más, mint a rallycross

Túl van élete első Rallye2-es versenyén a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell – Paizs Róbert duó, akik a technikai problémák ellenében is felállhattak kategóriájuk képzeletbeli dobogójára.

„Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére is, hogy ez egy teljesen más közeg, mint a rallycross. Új kihívás az is, hogy ülnek mellettem, mert eddig csak úgy versenyeztem, hogy egyedül ülök az autóban” – árulta el Kovács Marcell, majd hozzátette: „Rengeteget kell még tanulnom és fejlődnöm, mind a pálya felírásában, mind pedig a versenyzésben. Szerencsémre Robi nagyon sokat segít, hiszen ő egy tapasztalt navigátor.”

A pénteki szuperspeciálon egy kategória harmadik hellyel indítottak, majd szombat reggel az első szakasz végén elment a Honda fékje, így a kört motorfékkel kellett megtennie a párosnak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kör harmadik szakaszát egy baleset miatt etapként teljesítették. Folyamatosan a kategória harmadik helyén autóztak, ám az utolsó előtti szakaszon felborultak, de tudták folytatni.

„Volt egy borulásunk, amire nem vagyok büszke, hiszen én hibáztam. Szerencsére a nézők gyorsan visszaraktak a pályára, így sok időt nem is veszítettünk” – tette hozzá Marci.

Bizakodásra ad okot, az utolsó gyorsaságin a srácok gurultak egy Rallye2 abszolút tízedik időt, így végül az abszolút huszadik és kategóriájuk harmadik helyén értek be a célba. Az autó már a lakatos műhelyben van és gőzerővel készülnek a bajnokság második miskolci versenyére.

Köszönjük Partnereinknek!

Érdemes elolvasni

Kell egy kis idő, hogy megfelelő legyen a sebességünk

Hund Gábor

Türelmesnek kell lennünk

Hund Gábor

Kicsit izgulok, kicsit tartok a versenytől, de már nagyon várom

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.