Drift Sajtóanyag

Tökölön tettünk pontot az összeszokási időszak végére

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni szeptember 8.-án egy privát Drift edzésen vett részt az E46-al. A továbbiakban Fanni mesél a történtekről.

Szia Fanni! Hogyan sikerült a vasárnapi autózás?

Sziasztok! Nagyon jól sikerült a vasárnapi edzés, bár jöttek elő hibák a BMW-n, de ezek már orvosolva is lettek azóta. Szerelőnk, Zsámboki Tamás felkészítette az autót a következő bevetésre, ami szeptember 29-én lesz a Kalocsai Drift Arénában.

Volt autóztatás?

Természetesen volt! Régóta terveim között szerepelt és most valóra tudtam váltani, hogy a jó pár utas mellett a szervizcsapatot is megautóztassam végre. Így legalább részben köszönetet tudtam nekik mondani az eddig megtett munkájukért ebben a formában. Nem beszélve arról, hogy így érezhették, hogy mit élnek át mellettem a kedves utasaim minden alkalommal. 

Milyen volt a BMW?

A BMW nagyon jól szuperál, könnyen irányítható, azt hiszem összeszoktunk. Nem azért mert én vagyok a pilótája, de egy nagyon igényesen összerakott, megbízható versenyautó. Hálás vagyok a csapatfőnökömnek, hogy egy ilyen autót biztosít a számomra.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Partnereink segítségét köszönjük!

 

Érdemes elolvasni

Citroën Rally Team Hungary 2020 – új szezon – új páros!

Hund Gábor

Hideg Ádám szárnyalt a Winter Cupon

mihalyi.csaba

Strider Zoltán: Új fejezet kezdődik

Hund Gábor