Rally WRC

Törölték a Dirtfish Rallyt

Lehetetlenné vált az augusztusi Dirtfish Rally megtartása az Észt Rally WRC futamként valóbejelentését követően, így az észt verseny törlésre került.

Az Észt Rally téli végén történt lemondása után a Dirtfish nevét adva szerettek volna egy WRC promóciós versenyt szervezni az Észt Rally pályáin augusztus 7-8 között.

A Dirtfish Rally megtartása azonban az Észt Rally WRC naptárba való vétele után lehetetlenné vált, hiszen a verseny éppen az Észt Rally pályáit használta volna.

“Az Otepaa Dirtfish Rally gondolata azért született meg, hogy Észtország ne maradjon igazán magas szintű verseny nélkül, még ha az nem is WRC futam. – mondta Justin Simpson, a Dirtfish vezérigazgatója. Az Ott Tanakkal és az Észt Szövetséggel fennálló jó kapcsolatunknak is köszönhetően mindent megtettünk, hogy egy igazán maga színvonalú rendezvényt készítsünk. Most örülünk az Észt Rally és Észtország sikerének, hogy WRC futamot rendezhetnek. A Dirtfish Rally létrehozásának lehetőségét azonban nem vetjük el, csupán az idei verseny megtartására nincs lehetőség.”

A Hyundai Motorsport két versenyzője, Ott Tanak és Thierry Neuville is elindult volna az Észt Rallyn augusztusban.

Érdemes elolvasni

Brutálisan bekezdett a Toyota a Szafari Rallyn

Hund Gábor

A Mecsek is kimarad

Vörös Gergő

Nézd élőben a Szafari Rally shakedown szakaszát!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.