Gyorsasági

Tóth László a 27. idővel kezdte a Spanyol Nagydíj hétvégéjét

Első versenyeit fogja hétvégén teljesíteni Tóth László az F3-ban, aki a Campos Racing autójával a 27. idővel zárt a pénteki szabadedzésen Barcelonában.

 
Az F3-as bajnokságban a Spanyol Nagydíj a szezonnyitó futam Barcelonában, és a szezonnak Tóth László személyében van magyar indulója is, így igyekszünk szereplését figyelemmel követni a nagydíjak hétvégéjén.
 
Barcelonában a pénteki szabadedzést a Prema Racing norvég versenyzője, a 18 éves Dennis Hauger zárta az élen 1:33.596 perces idővel. A Red Bull Junior Team Driver programjában is szereplő versenyző tavaly az F3-as bajnokság 17. helyén zárt.
 
A szabadedzés legaktívabb versenyzője Tóth László volt, aki a Campos Racing autójával 18 kört tett meg 45 perc alatt, és legjobb ideje 1:35.466 perc volt, így a 30 fős mezőny 27. helyén zárt.
 
Tóth csapattársai közül a belga Amaury Cordeel 1:34.415 perces eredménnyel a 15., az olasz Lorenzo Colombo 1:34.620 perces idővel a 20. helyen zárt péntek délelőtt.
 
Tóth László honlapján megjelent információ szerint a spanyol verseny idején elsősorban autóját igyekszik megtanulni minél jobban és nem az eredményre fog koncentrálni.
 
Az F3-asok hétvégéje 13:35 perctől a 30 perces kvalifikációval folytatódik, majd szombaton kettő, vasárnap pedig egy versenyt rendeznek.
 
Fotó: Dutch Photo Agency

Érdemes elolvasni

Előfutóként a veteránok előtt

Hund Gábor

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

Hund Gábor

ZENGŐÉK GYÁRI TÁMOGATÁSSAL INDULNAK A PURE ETCR-SOROZATON

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.