ORB

Tóth Tibi nagyon gyorsan lobogott

Ahogy ígérték, lobogtak az Ózd Rallyn. Tóth Tibornak és Szabó Józsefnek ez annyira jól sikerült a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel, hogy idei második győzelmüket aratták a Production Car Kupában. A győzelemért járó pontokat az első napi második és másnapi első helyezéssel valamint az erőgyorsasági megnyerésével is kiegészítették így két versennyel a vége előtt átvették a vezetést a bajnokságban.

„Nagyon klassz verseny volt – mosolygott a rá jellemző visszafogottsággal Tóth Tibi. – Bíztam benne, hogy jó idő lesz, mert az nekem nagyon nem fekszik, amikor sakkozni kell, hogy vizes-e a pálya vagy sem. De most szerencsére száraz volt végig.

Sikerült a saját tempónkban autózni, a verseny vége felé pedig már csak be kellett osztani az előnyünket. A Mitsubishi tökéletesen működött, nem kaptunk defektet és mi sem hibáztunk.

Új motorral álltunk rajthoz, amitől egy kicsit tartottam, mert a srácok azt mondták, hogy még bejáratós és a következő versenyekre lesz erősebb. De ha csak ennyit tud, mint itt Ózdon, akkor is nagyon elégedett leszek vele.

Azt sajnáltam, hogy az első gyorsasági elmaradt, jobb lett volna egy ismert pályán kezdeni, mert Hangony elég kemény volt így szombat reggel, ott egy kicsit óvatosak voltunk.

Egy ujuj-jujj helyzetünk volt, de szerencsésen megoldottuk.

Örülünk, hogy vezetjük a bajnokságot, nagyon jó kis csapat jött össze a Production Car Kupában, várjuk a következő versenyt.

Érdemes elolvasni

Salgó Rally 2021 – Versenykiírás

Hund Gábor

4 kérdés – 4 válasz: Mads Östberg

Hund Gábor

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató