WRC

Toyota: Most nem hiányozna a nehéz logisztikai feladat

Az M-Sport után a Toyota is felemelte szavát a nehéz logisztikai feladat miatt, melyet az Ypres Rally WRC futammá minősítése okoz.

 
Észtország és Törökország murvás futama után az aszfaltos belga Ypres Rally komoly feladat elé állítja a WRC csapatokat logisztika terén.
 
“Normál esetben örülnénk, hogy Belgiumba is mehetünk, de úgy már nem, hogy Törökországba is kell. – mondta Tom Fowler, a Toyota Gazoo Racing technikai igazgatója. Egymás után az észt, török és belga versenyek megoldása logisztikailag nem lesz könnyű. Normál időkben is csak úgy működne minden, ha minden időben a helyére kerülhetne. Most viszont nem olyan időket élünk, amikor szükségünk van a nehéz logisztikai feladatokra.”
 
A két napos Észt Rally után a török, belga és német verseny is két napos lesz, köztük 2 hét szünettel. Németországban azonban szombat-vasárnap helyett péntek szombat lesz a verseny.

Érdemes elolvasni

Neuville az élen, Hyundai 1-2

Hund Gábor

Ismét Neuville vezet, három defekttel indult a délután

Hund Gábor

Tanak: Ehhez nincs mit hozzátenni

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!