Rally Rally 2

Trencsényi Vince nyert Komlón és vezeti a Rallye2-t

Trencsényi Vince idei második sikerét szerezte, miután megnyerte a Rallye2 Komlói versenyét. A fordos versenyző a bajnokságban is átvette a vezetést, miután Lendvai István Rolf már az első napon kiesett.
 
Trencsényi Vince Veszprém után a Baranya Kupán is nyerni tudott, miután a második szakasztól átvette a vezetést, amit már később sem engedett át másnak. A fordos versenyző ezúttal édesapja, Trencsényi József navigátorával, Verba Gáborral állt rajthoz Komlón. Trencsényi csaknem elvesztette az utolsó előtti szakaszon a győzelmet egy defekt miatt, végül azonban sikerült tartani helyüket.
 
Az aszfaltos versenyt péntek este még Tőzsér Áron és Haász Eszter kezdték a legjobban, azonban a Peugeot-s kettős szombat reggel már nem tudott célba érni az első szakaszon.
 
A második helyen Tim Gábor és Tímár Tamás Opel Adammal ért célba 18.9 másodperc hátránnyal Trencsényi mögött.
 
A harmadik helyet Géringer Zoltán és Andráskó István szerezték meg Hondával, akik az utolsó két szakaszon már szervo nélkül közlekedtek.
 
A bajnokságban a verseny előtt vezető Lendvai István Rolf már a péntek esti szakaszon kiállni kényszerült, így győzelmével Trencsényi Vince várhatja az élről a Salgó Rallyt.
 
A Kia Picanto Kupában Krajnyák Petra és Velezdi Eszter nyertek, miután szombat reggel Vogel Adrienn és Notheisz Ivett fékhiba miatt jelentős időt vesztettek, míg a harmadik helyen a 2 perces büntetés kapó Rónavölgyi Endre és Mészáros-Érdi Nikolett zártak.
Fotó: Salánki Gábor, rallye2.hu

Érdemes elolvasni

Turán nyerte az Eger-Ózd Rally prológját

Hund Gábor

Eger-Ózd Rally 2021 – Szombati rajtlisták

Hund Gábor

Fergeteges nap volt, fantasztikus verseny!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.