ORB Sajtóanyag

Újra lendületben Hibjánék

Hosszú hétvége áll Hibján Joci és Szollár Csabi előtt, ugyanis már csütörtöktől az Eger-Ózd Rali kapja a főszerepet a csapat életben. Jó időre és szép eredményre vágyik a páros, amiért mindent meg is tesznek majd. 

 

Jutott idő a munka mellett a felkészülésre?

– Épp most végeztük el a verdán az utolsó simításokat. Próbáltunk volna annyi időt szentelni a felkészülésre, mint Boldogkő előtt, de a sok munka mellett kicsit kevesebb jutott már rá. Bízunk benne, hogy minden oké lesz, hiszen nagyon fel vagyunk töltődve az első futam által. Az ottani eredmények okot adnak a további lelkes versenyzésünkhöz. Ez az érzés hiányzott, most visszakaptuk. 

 

Készen várja a rajtot az oroszlán?

– Megkapta a Peugeot a revíziót, mert azért a múltkori defekt után természetesen szépen átnézünk mindent rajta, de szerencsére nem történt nagyobb baj vele, úgyhogy lehet ismét csapatni a hétvégén. Ezeken a pályákon is mentünk már, Ózd, királdi körgyors, másnap Eger és környéke. Klasszikus szakaszoknak számítanak a futamok ennyi év után. Remélhetőleg nem kapunk égi áldást, de ezt senki nem tudja megjósolni. Mindenesetre jobban örülnénk, ha szárazon versenyezheténk. 

 

Elkaptátok a fonalat az előző versenyen?

– Eléggé fel vagyunk pörögve, a boldogkői élményeknek köszönhetően. Pedig a defekt megpecsételte a sorsunkat, de nem keseredtünk el. Ennek tudatában szeretnénk gyorsan menni és ismét látni a jó részeredményeinket, ahogy magunkhoz képest javulunk. Reményeink szerint most megcsíphetjük a jobb helyeket az elejében, és ha nem kapunk defektet és a technika ördöge is elkerül minket, akkor esélyesek vagyunk, mint mindenki más. 

 

Jó látni, hogy ismét motiváltak vagytok.

– Mi is nagyon örülünk, hogy visszakaptuk a lendületet és ismét van, ami inspirál minket, erre óriási szükség van a dinamikus autózáshoz. Jó a kategória, az apró kis csaták magukért beszélnek, végre beindult az élet az autóversenyben és a hétköznapokban egyaránt. Reméljük sok néző lesz, mert ők ugyanolyan fontosak a raliban, mint minden más, hiszen ők adják nekünk a folytatáshoz az erőt.  

 

Partnereink segítségét köszönjük!

 

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: FastRacers.hu 

Érdemes elolvasni

Mads Østberg dominált a Magyar Rally Bajnokságban

Hund Gábor

1 mm sokat számít, avagy erősebb lesz a Rally3-as Ford

Hund Gábor

Jövünk jövőre is!

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.