Veszélyben Petter Solberg csapatának indulása

Az időjárás miatt veszélybe került Petter Solberg WRX csapatának indulása a hétvégi dél-afrikai szezonzárón.
 
“Valami oknál fogva csak 14 nappal később tudtuk az autókat hajóra tenni, ami szerdán érkezett a dél-afrikai partokhoz, azonban viszont erős szél uralkodik a környéken, ezért nem tud kikötni.” – mondta Pernilla Solberg, a PSRX vezetője.
 
A csapat bízik benne, hogy a szombat reggeli szabadedzésekig sikerül a hajónak kikötnie és az autókat a Fokvárosi pályára lehet vinni.
 
“Mindenki izgatottan várja, hogy a hajó kiköthessen és elkezdhessük a lerakodást. Bízunk benne, hogy legkésőbb az éjjel megtörténhet ez, hogy szombaton már versenyezhessünk. Az autók készen állnak a versenyre, a gumikat már átvették a felügyelők, mert egy korábbi versenyen használtakat hoztunk el.” – tette hozzá Solberg.
 
“Ha a bajnokság még nem dőlt volna el, sokkal stresszesebb helyzetben lennénk. Természetesen most sem vagyunk teljesen nyugodtak, igazából csak akkor nyugszunk meg, ha már az autóban ülünk.” – mondta Johan Kristoffersson, aki idén behozta WRX bajnoki címek terén a kétszeres világbajnok csapattársát, Petter Solberget.

Közelgő események

 • vas
  24
  Már
  2019

  Rallye3: Lyukóbánya-Parasznya

 • csü
  28
  Már
  2019

  WRC: Korzika Rali

 • vas
  31
  Már
  2019

  F1: Bahrein