Veszélyben Petter Solberg csapatának indulása

Az időjárás miatt veszélybe került Petter Solberg WRX csapatának indulása a hétvégi dél-afrikai szezonzárón.
 
“Valami oknál fogva csak 14 nappal később tudtuk az autókat hajóra tenni, ami szerdán érkezett a dél-afrikai partokhoz, azonban viszont erős szél uralkodik a környéken, ezért nem tud kikötni.” – mondta Pernilla Solberg, a PSRX vezetője.
 
A csapat bízik benne, hogy a szombat reggeli szabadedzésekig sikerül a hajónak kikötnie és az autókat a Fokvárosi pályára lehet vinni.
 
“Mindenki izgatottan várja, hogy a hajó kiköthessen és elkezdhessük a lerakodást. Bízunk benne, hogy legkésőbb az éjjel megtörténhet ez, hogy szombaton már versenyezhessünk. Az autók készen állnak a versenyre, a gumikat már átvették a felügyelők, mert egy korábbi versenyen használtakat hoztunk el.” – tette hozzá Solberg.
 
“Ha a bajnokság még nem dőlt volna el, sokkal stresszesebb helyzetben lennénk. Természetesen most sem vagyunk teljesen nyugodtak, igazából csak akkor nyugszunk meg, ha már az autóban ülünk.” – mondta Johan Kristoffersson, aki idén behozta WRX bajnoki címek terén a kétszeres világbajnok csapattársát, Petter Solberget.

Keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Közelgő események

 • pén
  14
  dec
  2018

  Rally Café Magazin December

 • szo
  29
  dec
  2018

  Szilveszter Rally

 • ked
  22
  jan
  2019

  WRC: Monte Carlo Rali