ORB

Vogel Adrienn a mellrák megelőzésére figyelmeztet

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, női autóversenyzőként pedig Vogel Adrienn is csatlakozott az akcióhoz. 

 

A pink október alatt az egész világon különböző kampányokkal, eseményekkel hívják fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. Az idén a rali-Eb-n induló magyar versenyzőnő rendszeres szűrővizsgálatokra szeretné buzdítani követőit, és mindazokat, akiknek fontos saját és szeretteik egészsége. 

 

“Az időben felfedezett emlőrák kezelhető és gyógyítható, de ehhez nagyon fontos a rendszeres mammográfiai szűrés és az önvizsgálat. A versenyautóban is komoly biztonsági felszerelésekkel óvjuk az életünket, a hétköznapokban a bukócsövet, a biztonsági övet és a tűzálló ruhát pedig egészséges életmóddal és rendszeres szűréssel tudjuk és kell is helyettesítenünk. Ezért vettem részt a Pozitron Diagnosztikai Központ szűrésén, mert fontosnak tartom, hogy ne csak a gyorsaságikon, hanem a civil életemben is vigyázzak az épségemre, és ha csak egy ember figyelmét is sikerült ezzel felhívni az ellenőrzés fontosságára, akkor már megérte ” – mondta Vogel Adrienn. 

 

A Roger Racing Team versenyzője legközelebb november 6-a és 8-a között a rali-Eb magyarországi futamán, a Rally Hungary-n áll rajthoz Nyíregyházán. 

Érdemes elolvasni

MNASZ közlemény 2020 – Rally Hungary-val kapcsolatos információk

Hund Gábor

Vértes Rally1 összefoglaló – Rally Café TV

Hund Gábor

Egyszer csak megérkezett a szarvas!

Vörös Gergely

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató