WRC

Wilson: A hibrid korszak biztosítja jövőnket a WRC-ben

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető-igazgatója szerint a 2022-től érvénybe lépő hibrid korszak biztosítja a brit csapat WRC karrierjének folytatását.

 
“Sportunk számára mindig is fontos volt, hogy haladjon a korral, és a hibrid technológia iránti elkötelezettség összehangolja a rally jövőjét a Ford globális elkötelezettségével a fenntarthatóbb jövő felé. – mondta Malcolm Wilson. A WRC tökéletes platformot jelent a legújabb közúti autó-technológiák kipróbálására, fejlesztésére és népszerűsítésére, ezáltal a fejlődés szerves részét képezi sportunk jelentőségének és folytatásának. A Forddal folytatott sikeres partnerségünk folytatásának szerves részét képezi az új korszak és biztosítja az M-Sport jövőjét a WRC-ben.”
 
“Az elmúlt két évtizedben fantasztikus teljesítményt nyújtottunk és kifejlesztettük a bajnokság legsikeresebb autóit és versenyzőit. Szorosan együttműködve a Ford Performance-szal szándékunk, hogy 2022-ben folytassuk a sikereket, és az előrelépés folytatódjon az Egyesült Királyságban és Amerikában folytatott tesztekkel. Még hosszú út áll előttünk, de szeretnénk egy újabb WRC futamgyőztest szállítani, miközben a sport a legfenntarthatóbb jövő felé halad.”
 
“A Ford gyorsan halad az elektromos jövő felé, hibrid és elektromos járművek technológiáit fejleszti ki világszerte a legújabb személy – és Haszongépjárműveink számára. – mondta Mark Rushbrook, a Ford Performance globális igazgatója. A hibrid Rally1-es autó lehetővé teszi számunkra, hogy teszteljük és bemutassuk ezt a technológiát a WRC izgalmas világában.”

Érdemes elolvasni

Loeb kész az M-Sporttal visszatérni a WRC-be

Hund Gábor

Arai visszatér a WRC mezőnyébe

Hund Gábor

Új központot talált a Svéd Rally

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.