WRC

Wilson az eddigi legnehezebb döntését hozta

A koronavírus-járvány okozta válság elérte az M-Sport csapatát is, ahol Malcolm Wilsonnak csökkentenie kellett dolgozói létszámát.

 
Az M-Sport 238 fős dolgozói létszámát 63 fővel csökkenteni kellett a válság következményeként. Malcolm Wilson, ügyvezető igazgató állítja, pályafutása legnehezebb döntését hozta a leépítéssel.
 
“Ez a legkeményebb döntés, amit üzletemberként meg kellett valaha is hoznom. – mondta Malcolm Wilson. Már több mint 40 éve dolgozok, de még soha sem volt ilyen nehéz a helyzet. Ugyanakkor meg kellett hozni ezt a döntést az M-Sport jövője érdekében. Mindig is az emberek gondjai voltak az elsők számomra, rettenetes érzés, hogy most csökkenteni kellett a létszámot. Ez persze nem csak a rally tevékenységünket érinti, hanem minden területet. Voltunk már nehéz helyzetben korábban is, és sikerült átvészelni, ezen leszünk most is. Szeretnénk a lehető legtöbb munkahelyet megóvni és úgy átjutni ezen a nehéz időszakon.”
 
Idén ősszel nyílik meg az M-Sport új cumbriai értékelő központja, amely újabb 100 embernek adhat munkát.

Érdemes elolvasni

Loeb nyerte a rajthelyért vívott csatát!

Hund Gábor

Neuville kezdett a legjobban, Loeb 2.

Hund Gábor

Evans: Szinte garantált a defekt vasárnap

Hund Gábor

A oldalunk fenntartásához hirdetéseket jelenítünk meg, kérünk támogass minket annyival, hogy letiltod oldalunkon a hirdetésblokkoló bővítményt!

Köszönjük!