WRC

Wilson: Breen kész a vb címért harcolni

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója szerint Craig Breen képes lehet jövőre a vb címért harcolni.

 
“Ha Craig meg tudja őrizni állandóságát és megbízhatóságát, amit az elmúlt években mutatott és a jó eredmények folyamatosan érkeznek, mi pedig jó csomagot tudunk számára biztosítani, akkor vb címért harcolhat. – mondta Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója. Sébastien Ogier részleges visszavonulása megnyitja az utat a többi versenyző előtt és nem látom akadályát, hogy Craig is ott legyen a mezőny elejében.”
 
Wilson hangsúlyozta, jövőre csupán a WRC-re kell koncentrálnia az ír versenyzőnek és nem kell kisebb bajnokságok futamaira is gondolnia.
 
“Idén más volt Craig helyzete, mint ami jövőre vár rá. A WRC-ben csak részleges programja volt és az ERC-ben is indult. 2022-ben azonban csak a WRC-re kell összpontosítania. Mindent megadunk számára, amire csak szüksége lesz. Jövőre, 2017-hez hasonlóan egy új korszak kezdődik, mindenki nulláról indul, ezért jó esélyt látok Craig bajnoki címére. Nyilván vannak olyan versenyek, ahol kevesebb a tapasztalata, például ilyen a Monte, mely a legnehezebb verseny lehet számára. Ugyanakkor készen áll a vb címért harcolni, nincs kétségem efelől.”

Érdemes elolvasni

Elképesztő ez a belső Juha Kankkunentől!

Hund Gábor

Kettős győzelmet aratott a Hyundai Spanyolországban ezen a téren

Hund Gábor

Loeb egy Pumával barátkozott

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.