WRC

Wilson: Legalább két autót indítunk

Miközben a rallysport világa arra vár, hogy az M-Sport bejelentse 2020-as versenyzőit, addig Malcolm Wilson elmondta, jövőre is legalább két autót szeretne indítani minden versenyen.

 
Az M-Sport az egyetlen csapat, mely még nem árulta el 2020-as versenyzőit, ezért valószínűleg a sok ülés nélkül maradt versenyző közül néhánnyal folyamatosan tárgyal a brit csapat.
 
Malcolm Wilson elárulta, legalább két versenyzőt szeretnének indítani minden futamon jövőre.
 
“Minden futamon legalább két autót szeretnénk indítani 2020-ban, mivel egy autónak sem pénzügyileg, sem más tekintetben nincs értelme. Szeretnénk tovább foglalkozni fiatal versenyzőkkel és őket a csúcs felé segíteni.” – mondta Malcolm Wilson.
 
A hírek szerint Teemu Suninen helye biztos az M-Sportnál, mellé pedig Esapekka Lappi jöhet, aki még elég fiatal, ráadásul a fizetését is még a Citroen fizeti 2020 végéig.
 
Richard Millener elárulta, 2020-ban is lehetséges autót bérelni az M-Sporttól, ahogy arra 2019-ben is volt példa.
 
“Hayden Paddont nagyon sajnáljuk, hogy mindkét WRC startja meghiúsult idén, nagyszerű versenyző, megbízható. Kapcsolatunk továbbra is jó, ezért valószínűleg idén is kap lehetőséget tőlünk. Gus Greensmith ugyancsak jó eséllyel fogja vezetni a Ford Fiesta WRC-t, de más versenyzők is szóba jöhetnek a harmadik autóra.” – mondta Richard Millener.
 

Érdemes elolvasni

Evans: A szezon előtt aláírtam volna

Hund Gábor

Az M-Sport már a 2022-es autón dolgozik

Hund Gábor

Grönholm: Mindig közbe szól valami

Hund Gábor