WRC

Wilson: Még februárban beindítjuk a Rally1-es autót

Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető-igazgatója elárulta február végéig megkezdődik a 2022 után használandó Rally1-es autók tesztje.

 
“Nagyon izgatott vagyok emiatt. – mondta Malcolm Wilson. Fantasztikus nézni, amikor egy autó készül és dolgoznak rajta folyamatosan. A célunk, hogy február végéig beindítsuk az autót. Valamivel a Toyota előtt járunk az új autó készítése terén. Fantasztikus munkát végez Chris Williams (rallymérnöki vezető) és csapata az új autón. 40 éves tapasztalatunk van az autógyártás és 25 év a WRC készítés terén és most minden tudáunkat az új autóba fektetjük.”
 
Tom Fowler, a Toyota műszaki igazgatója korábban arról beszélt, hogy a Rally1-es Toyotának tesztje az év első negyedében kezdődhetnek.
 
Egyes hírek szerint az M-Sport Ford Pumából készíti Rally1-es autóját, de Malcolm Wilson nem erősítette ezt meg.
 
“Az első teszt megkezdésénél mindenki megismeri az új autót, de meglepődnék, ha nagy különbséget lehetne felfedezni a most használt autóhoz képest.”
 
A Compact Dynamics jövő hét elején szállítja le a WRC gyártóinak a hibrid rendszert, így jövő héten már teljesen elkészülhetnek az első Rally1-es autók.

Érdemes elolvasni

300 kilométer felett Szardínián

Hund Gábor

Latvala a Historic Eb-n indul

Hund Gábor

A Hyundai döntött a portugál felállásról

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.