WRC

Wilson: Nem kétséges, hogy Craig és a Puma nagy sikereket fog elérni

Ahogy az régóta sejthető volt, Craig Breen az M-Sporthoz igazol a Hyundaitól mégpedig két évre. Malcolm Wilson régóta követte már az ír pilóta karrierjét és biztos benne, hogy nagy sikereket fog elérni a Ford Puma Rally1-el.

 
A nemzetközi média már régóta tudni vélte, hogy Craig Breen a Hyundaitól 2022-től az M-Sport csapatába igazol, így csak az lehetett szerda reggel meglepetés, hogy azonnal két évre kötött szerződést Malcolm Wilson csapata és az ír versenyző.
 
“Már több mint 10 éve ismerem és követem Craig Breen fejlődését. – mondta Malcolm Wilson, az M-Sport ügyvezető igazgatója. Az édesapja az M-Sport ügyfele volt és figyelhettem, ahogy Craig fejlődik az M-Sport autóiban egészen arra a szintre, ahol ma tart. Az idei eredményei nem maradtak észrevétlenek, fantasztikus eredményeket ért el, úgy, hogy csak részleges WRC programja volt.”
 
“Hónapokkal ezelőtt megkezdtük a tárgyalásokat Craiggel és nagyon örülök, hogy bejelenthetem, hogy nálunk fog versenyezni a következő két évben. Fantasztikus autó lett a Ford Puma Rally1 és nem kétséges, hogy Craig nagy sikereket fog vele elérni. Azt is tudom, hogy sok ír szurkoló támogatja az M-Sportot, így Craig Breen szerződtetésével összeérnek a szálak.”
 
Richard Millener, az M-Sport csapatvezetője szintén régóta ismeri Craig Breent.
 
“Craig-et az első M-Sportos autóval futott versenye óta ismerem. – mondta Richard Millener. Amikor az ST bajnokságban versenyzett, csak jobban megismertem, mert akkor én voltam a bajnokság koordinátora. Sokszor viccelődtünk közös karrierünk előrehaladásán és most újra jó lesz vele együtt dolgozni. Két régen várt nagyszerű szezon következik. Bízom benne, hogy Craig Breen és navigátora, Paul Nagle a legjobb eredményeket tudja elérni a csapat számára, már nagyon várom, hogy pár hónap múlva a Monte rajtvonalán lássam őket. Most a legfőbb célunk, hogy Craig és Paul a leheteő legjobban érezzék magukat a Pumában. Biztos vagyok benne, hogy mindenki számára izgalmas időszak következik, aki részt vesz ebben a kalandban.”
 
Craig Breen csapattársa 2022-ben Adrien Fourmaux lesz az M-Sport csapatában.

Érdemes elolvasni

Rally Spain 2021 – Crash & Show (videó)

Hund Gábor

Neuville: Végül a mérnökömnek lett igaza

Hund Gábor

Evans: Elkeserítő hétvége volt

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Cart
  • No products in the cart.