Rally Café Magazin
WRC

Tidemand elindul a Török Rallyn

Pontus Tidemand a Monte és a Svéd Rally után a Török Rallyn tér vissza a WRC mezőnyébe az M-Sport pilótájaként.
 
Pontus Tidemand korábban a WRC2-ben már bizonyította, hogy nagyon gyors minden útfelületen, most pedig a Ford Fiesta WRC-vel mutathatja meg gyorsaságát murván is.
 
A svéd pilóta tavaly is elindult Törökországban, így már van tapasztalata, de a verseny előtt egy nagy teszttel is fog készülni.
 
“Örülök, hogy Törökországban Pontus visszatér hozzánk. Az idei két versenye alkalmával bizonyos tényezők hátráltatták, de összességében elégedettek voltunk vele. Minden felületen elég gyors tud lenni, kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes murván.” – mondta Richard Milener, az M-Sport csapatvezetője.
 
“Már a Svéd Rally vége óta várom, hogy visszatérhessek a WRC mezőnybe és az M-Sporthoz. Örülök, hogy Törökországban ismét indulhatok a Ford Fiesta WRC-vel. A Montén még sok új dolgot kellett az autóról tanulnom, de Svédországban már nagyon élveztem a vezetést. Törökország nagyon kemény helyszín a WRC naptárában, de igyekszem minél jobban felkészülni.” – mondta Pontus Tidemand, akinek Ola Floene diktálja majd az itinert.

Érdemes elolvasni

Latvala: Egy versenyen biztosan indulok 2020-ban is

Hund Gábor

Így ünnepelte a Hyundai a vb címet

Hund Gábor

Adományokat osztottak a WRC versenyzői

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató