WRC

Wydaeghe beszélni tanul

Annak érdekében, hogy Thierry Neuville és Martijn Wydaeghe között többé ne legyen kommunikációs probléma, a navigátor kiejtési nyelvleckéket vesz.

 
Főként az Arctic Rally szombati napján okozott problémát, hogy Thierry Neuville navigátorának, Martijn Wydaeghének flamand és nem francia az anyanyelve, ami miatt a francia szavakat nem tökéletesen ejti ki.
 
“Martijn komolyan dolgozik azért, hogy megtanulja a francia szavak helyes kiejtését. – mondta Thierry Neuville. Ez nem könnyű, főleg, hogy kevés ideje van, de igyekszünk megoldani a problémát. Sokszor küzdök azért, mert néhány szót, kifejezést nem értek teljesen, ami miatt olykor óvatosabban kell vezetnem, tehát időt vesztünk. Már a hétvégi verseny előtt is vett órákat, aminek az eredménye tisztán érezhető volt a verseny közben. A Hyundaiban található átbeszélő rendszert még Nicolas Gilsoulra állították be, ezért nem értem tisztán Martijnt. Sokszor nem vagyok biztos benne, hogy két kanyar között 50 vagy 70 métert mond. A kommunikációs hiba miatti óvatosság miatt veszthettük el a második helyet.”

Érdemes elolvasni

300 kilométer felett Szardínián

Hund Gábor

Latvala a Historic Eb-n indul

Hund Gábor

A Hyundai döntött a portugál felállásról

Hund Gábor

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy fokozza a felhasználói élményt. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató

Kosár
  • Nincs termék a kosárban.